top of page

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken?

  • Doe dit bij voorkeur online

  • of telefonisch via 03 236 05 66

Aarzel niet om ons telefonisch te contacteren als er online geen beschikbaarheid meer is en je toch dringend hulp nodig hebt.

Enkele vuistregels:

  • Maak 1 afspraak per persoon. 

  • Als je meerdere vragen hebt tijdens 1 consult kan de dokter je vragen om een vervolgsafspraak te maken. Dit om voor elk probleem de nodige tijd te kunnen nemen. 

  • Kom op tijd. Als je meer dan 10 minuten te laat bent op je afspraak zonder te verwittigen wordt de afspraak geannuleerd en genoteerd als 'niet opgedaagd.'

2

Onvoorziene omstandigheden kunnen zich altijd voordoen, daar hebben wij alle begrip voor. De afgelopen maanden echter kwamen met enige regelmaat te veel mensen per dag niet opdagen op de afgesproken tijd. Hiermee gaat tijd verloren die we graag voor andere patiënten zouden willen gebruiken, zeker gezien de drukte in de praktijk.  

 

Als u een afspraak wil annuleren:

  • Doe dit dan minstens 4 uur op voorhand. Dit kan via de online afspraken of telefonisch.

  • Indien het minder dan 4 uur voor uw afspraak is kunt u altijd contact opnemen met het secretariaat (03/236 05 66)

 

Door uw afspraak tijdig te annuleren kan uw huisarts sneller andere patiënten helpen die dringend een dokter willen zien. 

Indien je meerdere keren niet komt opdagen zonder verwittiging zijn we genoodzaakt maatregelen te treffen.  

3

Bij dringende medische problemen (erg ziek kind, verzwikte enkel, snijwonde, ...) in het weekend en op wettelijke feestdagen kunt u zonder afspraak terecht bij Huisartsenwachtpost Brabo. Deze bevindt zich naast de spoed van GZA Sint-Vincentius en is doorlopend geopend van vrijdag 18u tot en met maandag 8u.

Adres: Sint-Vincentiusstraat 20, 2018 Antwerpen.

Tijdens de week kun je voor drigende problemen na 18u terecht bij de huisarts van wacht via het nummer 1733. Je moet dan je postcode ingeven. 

Voor niet-dringende problemen wacht je best tot na het weekend voor een afspraak bij je eigen huisarts. 

Twijfel je of een probleem dringend is? Vul de vragenlijst in op "Moet ik naar de dokter?"

 

Services
bottom of page